Home Categorie Besparen Vaste lasten tool

Vaste lasten tool

Vaste lasten

Wil jij hulp bij het overzichtelijk maken van je vaste lasten? De Geldbundel helpt je via een makkelijk te gebruiken vaste lasten tool. Via dit handige gratis overzicht kan je in een oogopslag zien waar jouw vaste lasten uit bestaan. Pak je maandoverzicht van de bank erbij om eenmalig je vaste lasten in te vullen. Na de bedragen te hebben ingevuld zie je precies hoe je ervoor staat.

Download hem nu gratis!

Als je hieronder op “Download” drukt, download je gratis de Vaste lasten tool. Deze tool wordt automatisch geopend in Excel. Indien je het bestand op je smartphone wil bewerken dien je wel Excel op je smartphone te hebben staan.

Kan ik geld besparen?

Veel mensen die nooit een huishoudboekje hebben gebruikt zullen veel geld besparen, alleen al door al een inzage te hebben in de eigen financiën. Je zal waarschijnlijk schrikken al die abonnementen die jij hebt lopen.

Eerder heb ik een artikel geschreven over hoe te bezuinigen op je vaste lasten. In dit artikel geef ik een aantal voorbeelden waarbij ik laat zien dat kleine uitgaven van grote invloed kunnen zijn op je bankrekening.

Kan je de vaste lasten tool zelf aanpassen?

Uiteraard is het mogelijk om de namen van de categorieën aan te passen. De tool is er zo op gemaakt dat de categorieën aan te passen zijn. De bedragen zullen mee veranderen indien deze anders worden ingevuld. Hierna veranderen de totaal prijzen en de grafiek mee.