Home Categorie Crypto Zelf crypto minen

Zelf crypto minen

Zelf crypto minen

Digitale munten zijn steeds populairder aan het worden. De koersen halen recordhoogtes en steeds meer bedrijven erkennen de Bitcoin als betaalmiddel. Je kan nu bijvoorbeeld al een Tesla met de Bitcoin afrekenen. Naast de Bitcoin zijn er vele cryptocurrencies de afgelopen jaren bijgekomen. Een bijzondere cryptocurrency is Pi. Het bijzondere aan deze munt is dat je deze crypto zelf kan minen. Dit minen doe je met je smartphone.

Wat is het Pi netwerk?

Pi is een digitale munt (crypto) die in 2019 is gelanceerd. Deze digitale munt is in vergelijking tot andere munten makkelijk zelf te minen. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een smartphone. Dit hoeft niet eens de nieuwste en beste smartphone te zijn. Dit in tegenstelling tot de Bitcoin die je alleen met de meest geavanceerde computers kan minen.

Waar kan je Pi downloaden?

Pi kan je minen via je smartphone dit doe je via de Pi app. Deze app is gratis te downloaden voor Android en voor Apple smartphones.

Hoe werkt het zelf crypto minen precies?

Als jij de app op je smartphone hebt geïnstalleerd dan heb je 1x in de 24 uur de mogelijkheid om op de bliksemschicht te drukken. Na het drukken op de bliksemschicht zal er automatisch worden gemined, hier hoef jij verder niets meer voor te doen. Je kan tevens een melding aanzetten dat wanneer je opnieuw moet minen dat je enkel op de bliksemschicht drukt. Dit kost je dus daarom minder dan een minuut per dag en de app en het minen zelf is geheel kosteloos.

Kan ik mijn productie verhogen?

Om je productie te verhogen kan je vrienden of familie uitnodigen om ook lid te worden van het Pi Netwerk. Hoe meer mensen jij toevoegt aan jouw netwerk hoe meer Pi jij kan minen per seconde.

Bovendien kan je na drie dagen minen je inkomsten verhogen door een veiligheidskring op te bouwen. Op deze manier draag jij bij aan de algemene beveiliging van het netwerk. Deze veiligheidskring bouw je op wederom op door mensen voor deze kring uit te nodigen.

Kan ik geld verdienen met zelf Pi minen?

Op dit moment heeft Pi nog geen waarde. Pi kan in de toekomst een waarde krijgen doordat het in de komende jaren steeds bekender en populairder wordt. Hoe bekender het Pi netwerk wordt des te interessanter het wordt om goederen en diensten aan te bieden via dit platform. Helemaal voor partijen als Facebook, Google en Amazon om op deze manier meteen een groot publiek aan te spreken. De laatste meting naar het ledenaantal van het Pi Netwerk was in maart 2021, toen had het 14 miljoen gebruikers.

Door een steeds grotere community te worden zal de munt meer waarde kunnen krijgen. Ben jij benieuwd of Pi al een waarde heeft? Zie het hier. Denk hier ook bij dat in 2008 de Bitcoin ook nog helemaal niets waard was.

Volgens de berekeningen van Capital.com heeft Pi in 2028 een waarde van $0,03.

Gebruikt het zelf crypto minen veel batterij?

Het zelf crypto minen (Pi) kost je niet veel batterij op je telefoon. Eigenlijk merk je helemaal niets aan je accu/batterij van het minen. Daarnaast is het niet te merken aan je mobiele data terwijl je wel constant munten aan het produceren bent op je telefoon.